Γιατί Refurbished;

stockPC logo
refurbished

Σχετικά με τα Refurbished

Στο e-shop μας θα βρείτε κυρίως ανακατασκευασμένα (Refurbished) προϊόντα καθώς και μεταχειρισμένα (used) ανταλλακτικά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με τον όρο Refurbished (ανακατασκευασμένα), εννοούμε προϊόντα τα οποία ήταν μεταχειρισμένα (LEASING) και έχουν περάσει από διαδικασία ανακατασκευής από εξουσιοδοτημένους refurbishers κατά την οποία έχουν αντικατασταθεί όλα τα τυχόν ελαττωματικά μέρη καθώς και έχουν ξαναβαφεί.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πωλούνται με την αρχική τους συσκευασία και φέρουν εγγύηση ενός (1) έτους από τους εξουσιοδοτημένους refurbishers.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από Leasing (όχι ιδιώτες) και γι’ αυτό θα βρείτε ΜΟΝΟ επώνυμες μάρκες (HP, Dell, IBm, Lenovo κ.α) και κυρίως τις επαγγελματικές (business) σειρές και μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα και άρτια συσκευασμένα.

Γιατι να αγοράσω Refurbished προϊοντα πληροφορικής;

Αγοράζοντας Refurbished προϊόντα κερδίζετε από πολλές απόψεις. Συνοψίζοντας όμως θα εστιάσουμε στους παρακάτω κύριους λόγους:

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας είναι GRADE A, δηλαδή εξαιρετικά ποιοτικά, ελεγμένα, βαμμένα και συσκευασμένα. Δεν έχουν σχεδόν καθόλου κοσμητικά σημάδια και είναι άψογα συσκευασμένα.

Η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα της μέχρι και το τελικό στάδιο συσκευασίας και αποστολής τους στο τελικό πελάτη. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η εμπειρία χρήσης του τελικού πελάτη και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτό.

Αξιόπιστια

Τα Refurbished προϊόντα μπορούν να είναι εξίσου αξιόπιστα όπως τα καινούργια εφόσον έχουν ελεγχθεί και επεξεργασθεί σωστά.

Η εταιρία μας συνεργάζεται αποκλειστικά με Μicrosoft Authorized Refurbishers οίκους του εξωτερικού (Ε.Ε.), οι οποίοι διαθέτουν συστήματα και διαδικασίες ISO που εγγυούνται την αξιοπιστία και την ποιότητα (GRADE A) των προϊόντων που προμηθευόμαστε.

Οικονομία

Τα προϊόντα μας είναι πάρα πολύ οικονομικά (από 40% έως 70% πιο φθηνά) χωρίς να υστερούν ούτε σε ποιότητα ούτε σε απόδοση σε σχέση με τα αντίστοιχα καινούργια.

Περιβάλλον

Τα Refurbished προϊόντα συμβάλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Η επαναχρησιμοποίηση τους έπειτα από την ανακατασκευή, συμβάλει στην ουσιαστική μείωση των απορριμάτων ηλεκτρικών συσκευών. Ταυτόχρονα, αυξάνουν σημαντικά το κύκλο ζωής του προϊόντος, μειώνοντας έτσι την ανάγκη αντικατάστασής του από ένα νέο και αντιστοίχως ρίχνουν τα επίπεδα παγκόσμιας ζήτησης άρα και παραγωγής.

Εγγύηση

Τα Refurbished προϊόντα ήταν μεταχειρισμένα. Μετά τη διαδικασία ανακατασκευής και ελέγχου ποιότητας τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 1 ή 2 ετών αναλόγως, κάτι που δεν ισχύει στα απλά μεταχειρισμένα μηχανήματα (used).